26. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Srpska lista: Podrška predsedniku Vučiću da nastavi borbu za jaku Srbiju

Srpski narod sa Kosova i Metohije i predsedništvo Srpske liste sa svim članovima te stranke danas je pružilo punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za jaku, samostalnu, suverenu i naprednu Srbiju.

“Svesni istorijskog trenutka u kome se nalazimo, posebno po pitanju Kosova i Metohije, Srpska lista i čitav srpski narod na ovim prostorima pruža punu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića, jer je više nego jasno da spoljni elementi ne gledaju sa odobravanjem na jačanje Srbije i ekonomsko uzdizanje našeg naroda, te se koriste najgorima iz naših redova, otpadnicima iz našeg naroda, koji su više nego spremni da prodaju nacionalne interese zarad ličnih i koji nastoje da kroz prljavu kampanju ukaljaju čast i ugled najboljeg među Srbima, Aleksandra Vučića”, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Kako se dodaje, napadi na srpskog predsednika nisu napadi na pojedinca, već na temelj naše zemlje, i naša generacija to sebi ne sme da dozvoli.

“Fabrike, autoputevi, putevi, škole, bolnice, obdaništa, veće plate… nisu poklon već rezultat napornog rada predsednika Vučića, a da bi se taj rad nastavio naša je dužnost da danas kažemo dosta onima koji život i političko delovanje zasnivaju na napadima na Vučića i našu Srbiju”, piše u saopštenju.

Related posts

Predsednik Vučić nakon sastanka sa izaslanikom Kralja Bahreina: Stvorili smo veliko poverenje

Vanja Vićentić

Slavko Stanišić ponovo na krovu Evrope

Jasmina Petkovic

Ministar Vulin: Vatrogascima dugujemo zahvalnost

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija