30. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Alibunar Bela Crkva Društvo Južni Banat Kovačica Kovin Najvažnije Opovo Pančevo Plandište Vesti Vršac

Prvi Centar za roditelje u Pančevu

Fondacija Novak Đoković je u Pančevu otovorila prvi Centar za roditelje, u kojem će se održavati radionice programa “Podrška, NE perfekcija”. Centar će biti bezbedno mesto gde će roditelji moći da razmenjuju iskustva i svakodnevne izazove u vaspitavanju deteta radi ostvarenja dugoročnog cilja – srećnog i zadovoljnog deteta.

U okviru programa “Podrška, NE perfekcija”, Novak Đoković fondacija je u našem gradu otvorila Centar za roditelje pri PU “Dečja radost”. Njegova svrha je da se roditelji i staratelji dece uzrasta do 6 godina dodatno osnaže kako bi se što bolje starali o svojoj deci i stvorili mrežu međusobne podrške, istakla je Maja Kremić, nacionalna direktorka Fondacije Novak Đoković.

Ispred grada Pančeva, otvaranju centra prisustvovala je gradska većnica za obrazovanje Tatjana Božić. Prema njenim rečima ovaj centar će pomoći roditeljima da razmene iskustva i nauče da što bolje vaspitavaju decu.

Radionice programa “Podrška, NE perfekcija” u PU “Dečja radost” realizuje se od 2018. godine, i kroz njih je do sada prošlo 120 roditelja, istakla je Ljiljana Vojnov, direktorka PU “Dečja radost”.

Ingrid Dumitrašković, menadžer za neživotno osiguranje Generali osiguranja istakla je da kompanija Generali i Fondacija Novak Đoković uspešno sarađuju od 2018. godine i da imaju isti cilj.

Na otvaranju sa nekoliko recitacija predstavili su se mališani iz vrtića “Slavuj”. Iz Novak Đoković Fondacije najavljuju da je u planu da program “Podrška, NE perfekcija” do kraja 2023. godine obuhvati još 2800 roditelja i skoro 5600 dece, uz blisku saradnju sa državom i lokalnom samoupravom.

Related posts

O vladi i mandataru za 10 do 15 dana, sutra u Briselu o nestalima i ekonomiji

Nikoleta Dragaš

Ambasador Srbije u Azerbejdžanu stupio na dužnost

Ivana Bogdanovski

Predsednik Vučić sutra na konferencijskom sastanku sa predstavnicima Srba u Crnoj Gori

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija