29. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar Vulin održao kolegijum sa rukovodiocima UKP-a

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem i ostalim rukovodiocima UKP-a.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić i rukovodioci službi u okviru UKP-a referisali su ministru o tekućim planovima i aktivnostima iz  svojih linija rada.

Ministar Vulin je posebno informisan o preduzetim merama u slučaju teškog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca.

Ministar unutrašnjih poslova je naglasio da očekuje maksimalno zalaganje pripadnika UKP-a u rasvetljavanju ovog monstruoznog zločina.

Takođe, na kolegijumu su analizirani i postignuti rezultati u borbi sa kriminalom na teritoriji cele Srbije, a posebno u borbi protiv trgovine narkoticima, kao i krivičnih dela iz oblasti korupcije i privrednog kriminala.

Posebno se razgovaralo i o akciji “Gnev” i pronalaženju i zatvaranju 58 ilegalnih kladionica.

Ministarstvo unutrašnjih poslova će nastaviti sa jednovremenim organizovanim udarima po kriminalcima na čitavoj teritoriji Srbije.

Related posts

 VIŠE OD 150.000 LJUDI ISPRED SKUPŠTINE! POČEO MITING “BUDUĆNOST SRBIJE”! Brnabić: Ponosna sam što sam deo tima predsednika Aleksandra Vučića!

Mica Milakov

U Južnom Banatu 40 novozaraženih

Miroslava Cvejin

Počela sezona na gradskom bazenu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija