30. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

Kompanija “Brose” i Kulturni centar Pančeva potpisali ugovor

Kulturni centar Pančeva potpisao je ugovor sa kompanijom „Brose“ o sponzorstvu programa kulturnog centra u 2021. godini. Kompanija će sponzorisati redovni program, ali biće i generalni pokrovitelj pančevačkog Jazz festivala.

Ugovor o sponzorstvu između Kulturnog centra Pančevo i kompanije „Brose“ potpisan je u ovoj kulturnoj ustanovi. Kompanja „Brose“ će sponzorisati programe u 2021. godini, a biće i generalni pokrovitelj ovogodišnjeg Jazz festivala. Nemanja Bogdanov, direktor Kulturnog  centra je ovom prilikom istakao da će se na ovaj način kvalitet programa podići na još veći nivo.

– To znači da će nam kompanija Brose biti generalni sponzor ove godine, ali i narednih godina. Ovim ugovorom je predviđeno sponzorstvo redovnog programa za 2021. godinu, kao i generalno sponzorstvo Jaz festivala. Pregovori sa kompanijom Brose traju već nekoliko meseci. Pregovore smo počeli u kabinetu gradonačelnika Pančeva Aleksandra Stevanovića, i hvala mu na podršci. Gradonačelnik ima veliko razumevanje za rad Kulturnog centra, što se vidi i po rezultatima. Renovirana je dvorana Kulturnog centra i trenutno se renovira Galerija savremene umetnosti Kulturnog centra. Ovaj ugovor je kruna našeg rada, jer ćemo moću da podignemo nivo kvaliteta programa koji Kulturni centar nudi građanima.

U ime kompanije „Brose“ ugovor je potpisao generalni direktor Roman Strakoš, koji je istakao da pančevačka kultura i obrazivanje uvek mogu da računaju na njihovu pomoć .

– Ispred kompanije „Brose“ sam izuzetno zadovoljan što možemo da podržimo kulturu i obrazovanje u ovom gradu. Verujem da je ovo samo početak naše dobre saradnje i da će kultura u Pančevu moći da računa na našu podršku. Mi želoimo da budemo dobri suseti i dobri partneri svim građanima Pančeva. Ovo je samo mali čin onoga što sve možemo da učinimo i kako možemo da podržimo grad i nadam se da će se to i ostvariti u budućnosti

Nemačka društveno odgovorna kompanija “Brose” posluje sa 26.000 zaposlenih na 63 lokacije u 23 zemlje. Četvrta je na svetu po veličini porodičnih kompanija koja snabdeva autoindustriju.

Related posts

Kraj zimskog raspusta,drugo polugodište počinje sutra

Mirjana Popović

Stefanović u Pančevu: Isporučena 93 vozila vatrogasno-spasilačkim jedinicama

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić dočekao avion sa 100.000 vakcina “Sputnjik Ve”

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija