2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Srbija Vesti

Ministar Vulin: Objekti “Pošte Srbije” bezbedni i biće još bezbedniji i zaštićeniji

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa direktorom „Pošta Srbije“ Zoranom Đorđevićem o modalitetima unapređenja i podizanja nivoa bezbednosti u objektima ovog javnog preduzeća. 

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da su objekti “Pošte Srbije” bezbedni, ali da će se raditi na tome da budu još bezbedniji i zaštićeniji. Ministar Vulin je poručio da  zaposleni i građani koji posećuju objekte ovog javnog preduzeća, pre svega naši penzioneri mogu da budu mirni i spokojni, jer je njihova policija tu. 

„Zahvaljujući brzim i efikasnim radom pripadnika policije u poslednje tri nedelje uhapšeno je više kriminalnih grupa koje su pljačkale “Pošte Srbije”. Pripadnici policije su u Beogradu brzom akcijom uhapsili tri osobe neposredno nakon izvršene teške krađe u pošti u Užicu i rasvetlili više ovih krivičnih dela na prostoru Beograda za koje se terete osumnjičeni. Ukraden novac, više od 700.000 dinara pronađen je kod osumnjičenih i vraćen pošti u Užicu”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 

„U prethodnom periodu, policija je svojim intenzivnim radom rasvetlila veći broj razbojništava i krađa počinjenih na štetu “Pošte Srbije” i u Šapcu i u Babušnici i drugim mestima u Srbiji. U tri slučaja policija je počinioce uhapsila neposredno nakon izvršenog krivičnog dela”, kazao je ministar Vulin. 

Direktor “Pošte Srbije” Zoran Đorđević zahvalio se ministru Vulinu i pripadnicima policije na efikasnom i odgovornom radu i istakao da su u poslednjem periodu objekti pošte znatno bezbedniji, a da se radnici pošte i građani osećaju mnogo sigurnije i zaštićenije. 

Sastanku su prisustvovali i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić kao i direktor Prateće funkcije bezbednosti i zaštite „Pošta Srbije“ Marina Furtula.

Related posts

Vučić o dijalogu sa Prištinom: Teško je igrati tango sa nekim ko trči po sali!

Miroslava Cvejin

Predsednik Vučić Orbanu: Gradi se Beograd, kao i prijateljstvo dve zemlje

Nikoleta Dragaš

RTV-u nikad dosta državnog novca: Nova ulaganja sakrivena od očiju javnosti

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija