27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovačica Sport Vesti

U toku “Dana Debeljače” brojne sportske aktivnosti

U okviru „Dana Debeljače“ nedelja je u ovom južnobanatskom mestu bila rezervisana za sport. Stonoteniseri „Spartaka“ organizovali su turnir za amatere kako bi se, meštani koji se ne bave profesionalno ovim sportom, oprobali u njemu.

Kulgaši „Spartaka“ su takođe organizovali turnir na kome je bilo prijavljeno 20 takmičara. Dečov Tamaš, predsednik KK „Spartak“ istakao je da ipored velikog broja odlazaka omladinaca, u Debeljači ima i dalje talentovanih i uspešnih kuglaša najmlađih pokolenja.

U sprotskoj hali je odigran i turnir u malom fudbalu u organizaciji FK „Spartak“. Na njemu su bile tri selekcije dece, uzrasta od 10, 11 i 12 godina. Predsednik fudbalskog kluba Dragan Ilkić ističe da veliki broj mladih iz Debeljače treniraju fudbal i postižu dobre rezultate.

Manifestacija „Dani Debeljače“ okupila je na na jednom mestu mnoge koji se bave kulturom, umetnošću, narodnom tradicijom, gastronomijom i sportom. Organizator manifestacije je MZ Debeljača, pod pokroviteljstvo Opštine Kovačica

.

Related posts

Vučićev drugi dan kampanje „Budućnost Srbije“

Mica Milakov

Mogućnost izbora vakcine za treću dozu

Ivana Bogdanovski

Andrej Vučić podnosi krivične prijave. Biće podignute protiv Đilasa, Aleksića i svih ostalih koji lažu da ima veze sa Jovanjicom!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija