20. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

Bogat oktobarski program Kulturnog centra Pančevo

Tokom oktobra Kulturni centar Pančevo pripremio je bogat program za sve uzraste.  Pored projekcije  najpopularnijih filmova, publiku očekuje i bogat muzički program, kao i početak dečijeg matine, svake subote u 12 sati. Krajem oktobra  počinje i Salon umetnosti.

Program Kultnog centra u oktobru počeo je sa emitovanje  filma o Tomi Zdravkoviću –„Toma“, koji će publika moći da  pogleda do 13. oktobra, u dvorani. Pored ovog filma Nemanja  Bogdanov, direktor ove kulturne ustnove najavljuje i jednu pred premijeru.

U Kulturnom centru sve je spremno za predstojeći 24. Džez festival, jedan od najvažnijim muzičkih događaja u gradu, ali i u državi.

Ljubitelje muzike 14. oktobra od 19 sati očekuje nastup Vudu piano dua, dok je 20. oktobra na programu koncert Beogradskog  gudačkog kvarteta. Krajm oktobrao beležiće se i jedan značajan   jubilej 50 – godina Salona umetnosti Galerije savremene umetnosti Pančevo i 51. Salon umetnosti Pančeva – traganje

Related posts

UNS osudio pretnje Marinike Tepić upućene našim kolegi

Jasmina Petkovic

Mihajlović: Dečiji brakovi ozbiljno kršenje prava devojčica

Bojana Kecic

Zelenović pred Višim sudom zbog sumnje da je nenamenski potrošio 5 miliona evra!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija