25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Kompanija NIS donirala više od milion dinara OŠ “Isidora Sekulić”

Misija kompanije NIS da učestvuje u kreiranju bolje budućnosti, ulaganjem u obrazovanje, nastavila se kroz donaciju Osnovnoj školi „Isidora Sekulić“ iz Pančeva kojoj je kroz program „Zajednici zajedno 2020“ donirala više od milion dinara za opremanje informatičkog kabineta.

Kompanija NIS je kroz program „Zajednici zajedno 2020“ donirala više od milion dinara za opremanje informatičkog kabineta Osnovnoj školi „Isidora Sekulić“ u Pančevu. Ovim povodom upriličen je svečani obilazak škole, kojem su, pored domaćina, prisustvovali predstavnici grada Pančeva i kompanije NIS.

Za učenike škole predstavnici kompanije NIS organizovali su edukativnu radionicu i ogledni čas na temu primene digitalizacije u naftnom biznisu i načina promovisanja kompanije u građenju korporativnog imidža kod mlađe populacije kroz dva projekta: Eksploatacija nafte iz zemljišta i Virtualna poseta rafinerije nafte u Pančevu. A prisutnima se obratila Tatjana Božić članica veća za obrazovanje Grada Pančeva.

Sredstvima prošlogodišnjeg programa školi je obezbeđena neophodna oprema, u vidu 20 računara i multifunkcionalnog štampača. Lućijan Rođan, direkor OŠ Isidora Sekulić je izrazio zahvalnost kompaniji NIS na novoj donaciji i obratio se učenicima i gostima.

Kompanija NIS je posetu školi iskoristila i da sa svojim Klubom volontera oplemeni dvorište škole farbanjem gelendera, parkinga za bicikle i klupa. Za goste je u školi upriličen umetnički program koji je pripremila baletska škola ,,Dimitrije Parlić“.

Related posts

Ministar Vulin sastao se ambasadorom Kube

Bojana Kecic

Zahvalnost Srbije na donacijama i požrtvovanosti ruskih lekara

Katarina Popović

Komlenski PS: Svako dobročinstvo Aleksandra Vučića prema dosovcima obije mu se o glavu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija