2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

KUD “Stanko Paunović” organizuje 21. Etno glas u novembru

KUD „Stanko Punović“ NIS – RNP organizovaće ove godina 21. Etno glas u okviru oblelažavanja Dana grada od 5. do 8. novembra. U okviru ove manifestacije biće održani igrački i pevački konceti, radionice i predavanja.

U Pančevu se već 21 godinu održava Etno glas u organizacije KUD-a „Stanko Paunović“  NIS – RNP, manifestacija posvećena narodnom stvaralištu u okviru koje se predstavljaju različite pevačke grupe kako iz Srbije, tako  su česti i gosti iz inostranstva.

Članovi „Punovića“  tokom septembra bili su učesnici i mnogobrojnih manifestacija održanih u Negotinu, Gornjem Milanovcu i Vrbasu.

Pored velikog broja Kultno-umetničkih društva iz Srbije, Trifunović napominje da su uzeli učešće i na obeležavanje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, 15. septembra u Beogradu.

Do održavnja Etno glasa, članovi  KUD-a „Stanko Paunovi“ NIS – RNP učestovaće  u oktobru i na Festivalu Beogradski pobednik.

Related posts

Još 4.576 novozaraženih korona virusom

Vanja Vićentić

Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Grčke

Mirjana Popović

Potpisan ugovor sa Japanom o otklanjanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak i sprečavanju poreske evazije i izbegavanja

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija