21. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Šabac u znaku boksa – među zvanicama Danilo Vučić, Aleksandar Vulin, Vanja Udovičić, Milan Mačvan i mnogi drugi

Odavno Šabac nije video ovakav bokserski spektakl. Gradski Trg je bio poprište finala pojedinačnog seniorskog Prvenstva Srbije za seniore i seniorke. Posle mečeva dama, usledila je himna Srbije a onda i veliki vatromet, dok su članovi BK Mačva sa zastavama Srbije ulepšali spektakl.

– Prezadovoljan sam kako izgleda ova završnica Prvenstva Srbije u Šapcu. Nadam se da ćemo zaista ostvariti i dečje snove, da Srbi upoznaju Majka Tajsona, čuvenog Gvozdena Majka, koji bi trebalo da dođe u Beograd na Svetsko prvemstvo. Srbi vole boks, i boks se ponovo vraća na velika vrata. Jedva čekam početak SP i trudiću se da gledam puno mečeva i uživam. A bar jedna medalja za Srbiju bila bi kruna uspešnog rada predsednika BSS Nenada Borovčanina i njegovog tima – istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Među specijalnim gostima uz ministra unutrašnjih poslova bili su i ministar sporta Vanja Udovičić, gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić,  načelnik mačvanskog okruga Vladan Krasavac, poznati košarkaš Milan Mačvan i drugi.

Related posts

„Epoha Nemanjića“ u Gradskoj biblioteci Pančevo

neca

Sprovedena akcija čišćenja priobalja Tamiša

Ivana Bogdanovski

Noć knjige od 14. do 18. decembra

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija