21. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Radović: U Zvečanu oštećen registracioni centar u zgradi “INTEL”

Danas oko 08:45 na zgradi “INTEL” u Zvečanu  razbijeno je jedno staklo od izloga, a unutar objekta primećena jedna neeksplodirana ručna granata, crne boje, nepoznate marke, saopštio je Branislav Radović, regionalni portparol Kosovske Policije Mitrovica Sever

“Oko 08:45 PS Zvečan je obaveštena da su na zgradi “INTEL” u Zvečanu, gde je inače smešten registracioni centar razbijena vrata. Na lice mesta odmah je izašla patrola PS Zvečan, i ostale relevantne jedinice istražne i forenzičke, i utvrdila da je na pomenutom objektu razbijeno jedno staklo od izloga, a da je unutar objekta primećena jedna neeksplodirana ručna granata, crne boje, nepoznate marke”, navodi Radović u saopštenju.

Dodaje da je obavešten EOD tim, koji je nakon izvršene kontrole objekta pronašao dve eksplozivne naprave, koje su nakon toga na sigurnom kontrolisano uništene.

O svemu je obavešten dežurni tužilac koji je okarakterisao krivična dela kao neovlašćeno vlasništvo, kontrola ili posedovanje oružja” i “Izazivanje opšte opasnosti”, ističe se u saopštenju.

Istraga po ovom slučaju je u toku.

Foto:TV Most

Related posts

Odlična saradnja opština Opovo i Kovačica

neca

U Svetouspenskom hramu mošti ruskih svetitelja

Nikoleta Dragaš

Vulin i Dolovac: Bliska saradnja policije i tužilaštva uslov za uspešnu borbu protiv kriminala

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija