21. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Menadžment RTV Pančevo i Dunav TV najoštrije osudjuje uvrede na račun majke predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Menadžment RTV Pančevo i Dunav TV najoštrije osuđuje najbolesnije uvrede na račun majke predsednika Srbije Aleksandra Vučića koje su iznete u jednoj niskogledanoj emisiji na mediju Dragana Đilasa.

Teško je i preneti sve uvrede iznete u toj bolesnoj i prostačkoj emisiji punoj primitivne mržnje. Ono što je svakako važno reći jeste da je jadna ta i takva opozicija koja je u stanju da vređa i mrzi decu i koja je toliko bolesna u svojoj mržnji da naše majke naziva raznim imenima. Protivimo se promociji ovakvog govora mržnje, i ponosni smo na činjenicu da ni ne znamo kako se zove majka Dragana Đilasa, ni ime oca, ne znamo imena dece. Poznata su njegova dela, odnosno kako se obogatio i postao tajkun dok je bio na vlasti. Poznato je i ime Đilasove supruge koja je na žalost od ovog tajkuna pretrpela nasilje u porodici. 

Poznato je da je Đilas, inače gazda dela opozicije opustošio  Beograd,  dok je njegov lični budžet uvećan za 619 miliona evra. Poznato je i da je Đilas u svojoj firmi zaposlio sav politički šljam koji  svakodnevno laže, napada porodicu Aleksandra Vučića, brata, decu, sada i majku i širi govor mržnje.

Na sve njihove uvrede, predsednik Vučić odgovara povećanjem plata i penzija, izgradnjom novih bolnica, puteva, dolaskom novih investitora, jačanjem bezbednosnih snaga i njihovih kapaciteta. 

Jasno je da njima smeta jaka Srbija i da bi sve dali da nas vrate u vreme podaništva, kada su strani ambasadori javno, u emisijama, diktirali unutrašnju i spoljnu politiku Srbiji, u vreme kada je Kosovo proglasilo jednostranu nezavisnost, u vreme kada je naša vojna oprema topljena i prodavana na kile. 

Zabrinjavajuće je što pojedina medijska strukovna udruženja i dalje ćute na ovakve opskurne pretnje i nastupe Đilasovih pristalica i novinara koji su postali praktično svakodnevica.

Related posts

NIS ove godine u zajednicu ulaže 114,5 miliona dinara

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić na 75. godišnjici oslobađanja Aušvica u Izraelu

Zorana Stekovic

Najprimetniji pomaci za Rome u oblasti stanovanja i obrazovanja

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija