3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Dimitrija Tucovića pre roka

Nakon nepuna dva meseca cela Ulica Dimitrija Tucovića  je završena. Njena poslednja deonica Vojvode Petra Bojovića puštena je juče( U PONEDELJAK)  saobraćaj.

Ulica Dimitrija Tucovića, cela trasa, dobila je novi bolji izgled završetkom njene poslednje deonice. Ona je rehabilitovana celom dužinom od Moše Pijade do Doktora Žarka Fogaroša, a radovi su završeni za nepuna dva meseca. Poslednja deonica Dimitrija Tucovića završena je u ponedeljak kada je i pušten saobraćaj u Ulici vojvode Petra Bojovića.

Da je Pančevo postalo pravo gradilište dokaz su radovi koji se sprovode i drugim delovima grada. Trenutno se na Strelištu radi Ulica Veljka Vlahovića, a pre nje su urađene četiri ulice.

Radovi  u Ulici Veljka Vlahovića počinju u sredu, 21. septembra, pa će zato deo od Dušana Petrovića do Cvijićeve biti zatvoren. Od 7. oktobra realizovaće se treća faza raadova, pa će tako biti zatvoren deo Ulice Veljka Vlahovića od Cvijićeve do Ive Andića. Takođe i na Misi uskoro počinju radovi na izgradnji nedostajuće vodovodne  mreže u Ohridskoj, Vlasinskoj i Kordunaškoj, nakon čega će ove ulice biti asfaltirane.

Related posts

Isplata zarada radnicima ATP

Mica Milakov

Božić na molbu predsednika Vučića prekinula štrajk glađu

Jasmina Petkovic

GO SNS Šabac: Širenjem lažnih vesti dodatno se komplikuje teška situacija

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija