21. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Zbog radova u Veljka Vlahovića menja se trasa kretanja gradskog prevoza

Druga faza radova Ulice Veljka Vlahovića od Ulice Veljka Petrovica do Cvijićeve počeće 22. 9.2021 do 6.10.2021 godine.

Za vreme zatvaranja Ulice Veljka Vlahovića na delu od Ulice Veljka Petrovića do Cvijićeve, menjaće se trasa kretanja vozila javnog gradskog prevoza na liniji broj 6 Centar – Strelište – Vojlovica – Rafinerija nafte Pančevo tako da će se vozila kretati Ulicom Bore Stankovića, Cvijićevom, Veljka Vlahovića i dalje starom trasom. Za to vreme gubi se stajalište koje se nalazi u Ulici Veljka Petrovića.

Treća faza radova Ulice Veljka Vlahovića na delu od Ulice Cvijićeve do Ive Andrića sprovodiće se od 7.10.2021. do 21.10.2021. godine.

Za vreme zatvaranja Ulice Veljka Vlahovića na delu od Cvijićeve do Ive Andrića, menjaće se trasa kretanja vozila javnog gradskog prevoza na liniji broj 6 Centar – Strelište – Vojlovica – Rafinerija nafte Pančevo tako da će se vozila kretati ulicom Bore Stankovića, Jovana Bjelića, Veljka Vlahovića i dalje starom trasom. Za to vreme gubi se stajalište koje se nalazi u Ulici Veljka Petrovića i Veljka Vlahovića.

Related posts

Do kraja januara imaćemo dva miliona vakcina

Bojana Kecic

TIODOROVIĆ: U novembru neminovan skok broja zaraženih korona virusom

Katarina Popović

Kovačica: Završena prva faza radova u industrijskoj zoni

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija