21. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić u Sivlajncu najavio izgradnju obilaznice sa dva mosta

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije najavio je danas u Svilajncu da će se vrlo brzo krenuti u realizaicju obilaznice sa dva most preko reka Resave i Morave, koji neće koštati manje od 25, a možda i 25. miliona evra, ali će, kazao je, veoma značiti za sve opštine u okruženju Svilajnca, pa i Jagodinu.
U planu je, rekao je predsednik obraćajući se okupljenim građanima, završetak izgradnje kanalizacije za celu opštinu, za šta će biti potrebno 55 miliona evra, izgradnja vodovodne mreže i zatvaranje bazena.
Posle toga Svilajnac će izgledati drugačije, rekao je predsednik okupljenim građanima.
“Daleko smo od Švajcarske, ali moramo da radimo i da joj se približaamo, zajednički mnogo toga možemo i samo tako Srbija može da ide napred”, rekao je Vučić, koji u u Svilajncu prisustvuje otvaranju švajcarske fabrike za proizvodnju osvetljenja Regent.
Vučić je rekao da će od svega najavljenog nešto biti izgrađeno ove godine, a nešto u najkraćem mogućem roku sledeće godine.
“Više toga smo renovirali i izgradili, a kada to završimo razgovaraćemo o većim platama, penzijama i kako da vratimo naše ljude na svoja ognjišta, jer će i ovde moći da žive od pristojnog rada”, kazao je Vučih.
Pozvao je građane da pomognu u tome, jer, kako je kazao, sve što radimo radimo za nas, ali i za našu decu.
Nastaviće se i sa obnovom mnogih hramova, od kojih su neki već obnovljeni, a i Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” je poslednja u ovom kraju koja se obnavlja.
Predsednik je zahvalio građanima Svilajnca na podršci i na tome što su razumeli da je za sve ovo neophodan rad, trud i energije.
Napomenuo da Svilajncu nedstoje možda još jedna fabrika i onda bi to bile velike stvari koje smo uradili za Svilajnac. Predsednik je kazao da će se boriti da

Related posts

Ministar Vulin čestitao beogradskoj policiji na brzom i efikasnom rasvetljavanju slučaja otmice u Beogradu

Miroslava Cvejin

Havarija na toplovodu u jednom delu Pančeva

Jelena Obradović

Južni Banat: 47 novozareženih Kovidom – 19

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija