27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Politika Srbija Vesti Vršac

Đilasa gorile morale da brane od naroda! U Vršcu ga zamolili da ode, on vređao žene!

Vrščani su zamolili Đilasa da napusti grad, ali se on upustio u vređanje naroda.

Osnivač Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas danas je sa svojim saradnicima boravio u Vršcu, a na snimcima do kojih je došao 24sedam, vidimo da je još jednom prikazao nedolično ponašanje i svoje pravo lice.

Naime, njega su Vrščani zamolili da napusti grad, ali se on upustio u prepirku sa narodom!

Skupu je prisustvovalo i više desetina nezadovoljnih građana, koji su upitali Đilasa da li je došao da opljačka i njihov grad, nakon čega su usledile najgore uvrede i guranje žena uz pretnje.

Ubrzo su se uključili i pripadnici Đilasovog ličnog obezbeđenja, koji su želeli da ova grupa ljudi  napusti mesto, te su gurali sve pred sobom, uključujući i žene koje su se našle na njihovom putu.

Đilas nije stao u zaštitu nezadovoljnih građana, čak ni kada su članovi obezbeđenja i ostali pripadnici njegovog tima bili u raspravi sa jednom od sugrađanki i pokušavali da je udalje.

Njega je narod prozivao za pljačke o kojima se i ranije pričalo, te su negodovali što uopšte boravi u njihovom gradu.

Ovo nije prvi put da se Dragan Đilas obračunava sa građanima Srbije, poznato je javnosti da je nekoliko puta do sada vređao i pretio, i to ne samo građanima, već i novinarima, policiji, svakome ko bi mu se našao na putu.

IZVOR: 24 sedam

Related posts

Predsednik Vučić obišao hotel “Fruške terme”

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić se u 10.00 obraća javnosti

Jasmina Petkovic

Kon: Mere će postepeno popuštati, neke preporuke će ostati

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija