21. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Otvoren vrtić u Banatskom Brestovcu

Od 8. januara pri Osnovnoj školi „Olga Petrov“ u Banatskom Brestovcu otvoren je vrtić za decu uzrasta od tri do pet i po godina. Vrtić je otvoren zahvaljujući sredstvima Grada Pančeva i zbog velike zanteresovanosti roditelja. Pored vrtića, u školi radi i pripremna predškolka grupa u kojoj ima 20 – toro dece.

Vaspitači iz vrtića dugo se pamte, jer je ovaj period odrastanja jedan od najlepših. Mališani u Banatskom Brestovcu imaju idealne uslove i ne kriju zadovoljstvo da vole ovde da dolaze.

Danijela Mihajlović, vaspitačica, kaže da vrtić pri školi u Brestovcu ima mešovitu grupu dece uzrasta od tri do pet i po godina.

Pored vrtića, škola ima i pripremnu predškolsku grupu, u koju je ove godine upisano 20 – toro dece, koja se spremaju za polazak u prvi razred.

Vrtić u školi „Olga Petrov“ otvoren je 8. januara ove godine. U vrtić je upisano 24. dece  i to je maksimalan broj. Trenutno je na listi čekanja njih petoro, kaže Daliborka Bojković Breti, direktorka škole.

Prema njenim rečima poslednje dve godine u školi ne radi produženi boravak, zbog epidemije Kovid -19.

U školi se nadaju da će se povećati zainteresovanost roditelja za produženi boravak i da će od naredne školske godine ponovo deca ostajati u školi i tu raditi zadatke sa vršnjacima.

Related posts

“Železničar” promovisao sportskog direktora

Mica Milakov

Petković: Država Srbija pomaže i pomagaće svima koji su pretrpeli štetu tokom poplava

Zorana Stekovic

VREME JE ZA SIGURNU ŠTEDNJU. AKCIJSKA PONUDA AIK BANKE

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija