25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić: Nikada više nećemo da se izvinjavamo za srpsku trobojku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je, povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i zastave, održao upečatljiv govor na centralnoj poroslavi kod spomenika Stefanu Nemanji. Danas je na Instagram stranici avucic objavljen video koji se osvrće na jučerašnji praznik.

– Nikada više za srpsku trobojku nikome nećemo da se izvinjavamo. Nosićemo je sa ponosom, svuda i na svakom mestu. Za nas nema ničeg lepšeg od naše zastave. Za nas ne postoji ništa važnije i preče od jedinstva našeg naroda, a ne treba nam ništa tuđe, samo hoćemo da budemo svoji na svome. Samo da smemo da kažemo da nosimo srpsko ime i da nosimo srpsko prezime. To je nova Srbija, drugačija Srbija, ponosna Srbija, koja ni od koga ništa ne traži i koja nikoga neće da moli. Koja samo hoće da ima prava, baš kao što imaju i svi ostali. I ništa više, ali i ništa manje – napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Izvor: Informer

Related posts

Vujko: Andrea hvala što si deo Zvezdine porodice

Vanja Vićentić

Predsednik Vučić čestitao Uskrs Hočevaru i vernicima

Aleksandra Miloševska

„Pisnička češka“ otvorila predbožićni koncert

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija