24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Premijerka Ana Brnabić Kovid propusnice za kafiće, noćne klubove…

Premijerka Ana Brnabić rekla je danas da se u ovom trenutku razmatra da se polako uvode sertifikati na onim mestima u kojima nije neophodno da građani borave kao što su kafići, restorani i noćni klubovi.

 “Što se tiče primedbi da su kovid sertifikati neustavni, tako je. U velikoj meri jesu ukoliko ih uvodite za neke stvari koji su ljudima neophodne. Ne možete ih uvoditi kao što su to uradile neke druge zemlje, ne znam kako su to radili, mi smo svih ovih dana I nedelja gledali kako je to bilo moguće za recimo maloprodajne objekte”, rekla je Brnabić,odgovarajući na pitanja novinara nakon obilaska zgrade Ložionice u Beogradu Na pitanje N1 da li misli da deca treba da idu školu i da li su tamo najbezbedniji, jer, postoje primeri da oni donose virus roditeljima, Brnabić je rekla da misli da treba, ističući da to nije njeno, već mišljenje stručnjaka.

Razmotriću zahteve koji imaju veze sa ekologijom

Premijerka Ana Brnabić rekla je, povodom zahteva sa Ekološkog protesta, među kojima je prekidanje dogovora sa Rio Tintom, da će uzeti u razmatranje sve ono što ima veze sa zaštitom životne sredine.

Brnabić je na pitanje da li će razmatrati zahteve sa juče odrzanog ekološkog protesta, prokomentarisala i da je na tom skupu čula i neke druge ocene, da je Zoran Đinđic bio krimilanac, zatim, “kako se i da li se krstimo” i druge stvari koje, kako je rekla, nemaju veze sa ekologijom.

Related posts

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

Đurić Tanji Fajon: Dalje ruke od demokratije u SRB

Mica Milakov

Uskoro konkurs ministarstva za uklanjanje divljih deponija

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija