20. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Đukanoviću je jedina tema, opsesija i frustracija Aleksandar Vučić

“Kada Milo Đukanović kaže da neko pokušava gurnuti Crnu Goru u sukobe, a povede u napad na policiju i sveštenike SPC 1.000 huligana onda ne može da vam bude žao što Đukanović više nije Srbin. Đukanoviću nije tema droga, organizovani kriminal, ekonomski kolaps Crne Gore, njemu suštinski nije tema ni SPC, pa ni Srbija ili srpski svet, njegova jedina tema, opsesija i frustracija je Aleksandar Vučić”, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na nove napade Đukanovića na predsednika Srbije.


“Strah, mržnja i kompleksi prema Aleksandru Vučiću vode Mila Đukanovića. Đukanović ne shvata da je na spisku prioriteta Aleksandra Vučića veoma nisko i da on za Aleksandra Vučića nije ni takmac ni predmet interesovanja. Milo Đukanović se pojavi u našoj politici samo kada ugrozi stabilnost Crne Gore i počne da preti Srbima, osim toga, on Aleksandru Vučiću nije ni po čemu važan. Aleksandar Vučić je jedini lider na Balkanu koji iskreno želi mir uprkos Đukanoviću i ostalima koji svoj dan počinju i završavaju sa Aleksandrom Vučićem. Crna Gora može da bude spokojna kada je u pitanju politika Aleksandra Vučića, ali Crna Gora ima razloga da bude veoma zabrinuta zbog politike Mila Đukanovića”, poručio je ministar i predsednik PS-a Vulin.

Related posts

Vučić sa Lavrovim: Pozdravljamo balansiranu politiku Srbije i vojnu neutralnost

Bojana Kecic

Košutić smenjen sa mesta direktora ED Pančevo

Nikola Toadjer

Teško povređen radnik u Hotelu “Tamiš”

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija