25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Sekretarijat za poljoprivredu Grada Pančeva objavio javne pozive za 2022. godinu

Sekretarijat za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj Grada Pančeva objavio je dva javna poziva za 2022. godinu. Za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Pančeva i za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. Rok za prijavu na oba konkursa je 31. oktobar.

U toku su dva Javna poziva Sekretarijata za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj Grada Pančeva. Jedan od njih je Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Pančeva za 2022. godinu, a drugi za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. Vladislava Maksimović, gradska većnica za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj pojasnila je ko sve može da konkuriše i koji su uslovi.

Vladislava Maksimović kaže da je grad Pančevo u prethodnoj godini na Javnom pozivu dao dosta zemlje kako za pravo prečeg tako i za besplatno zemljište.

Oba konkursa otvorena su do 31. oktobra, a na sajtu Gradske uprave može se pronaći sva neophodna dokumentacija. Poljoprivrednici mogu i lično doći na treći sprat Gradske uprave ili pozvati telefonom za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj. Vladislava Maksimović poručuje da su otvoreni za sva pitanja i eventualne nedoumice kako bi poljoprivrednici pravilno i na vreme konkurisali.  

Related posts

PANČEVO SVE GLASNIJE: “Hej, hej Đilase vrati pare lopove!”

Mica Milakov

PROUNS: Pravosudni sistem skandaloznim odlukama ugrožava informisanje u Srbiji

Mica Milakov

Mali: Danas počinje isplata pomoći od 100 evra građanima koji su se prijavili

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija