21. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Ne zanimaju me sukobi izmedju bošnjačkih i hrvatskih političara

“Kako sam postao predmet rasprave Komšića i Grlić Radmana ne znam, ali znam da me sukobi između bošnjačko-hrvatskih političara ni malo ne zanimaju.

Hrvatska mi je pre više godina zabranila ulaz nakon što sam želeo da dođem na jasenovačko stratiše, izgleda ih je povredilo ne to što sam hteo da dođem u Jasenovac već zato što sam hteo iz Jasenovca da se vratim. Oni koji ulice u Hrvatskoj nazivaju po Budaku i Stepincu ne vole kada Srbi misle i govore, i ne vole da ih se podseća na vikara ustaške vojske Alojzija Stepinca kao i na nekažnjene zločine u Oluji.  Nisam tražio da budem deo rasprave Komšić – Radman Grlić ali kada me već uplićete u vaše bošnjačko- hrvatske sukobe da Vam i odgovorim…”, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući Željku Komšiću koji je hrvatskog ministra Grlić Radmana nazvao “hrvatskim Vulinom”.

Related posts

Uskršnje čestitke pančevačkih sveštenika

Nikola Toadjer

Jubilarni 20. Radio dani – onlajn 24 – 25 novembra

Vanja Vićentić

Stefanović za TV Pink: Kontića niko ne štiti, originalni snimci su prebijanja su u policiji u Novom Sadu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija