18. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Poseta Baletskoj školi ,,Dimitrije Parlić”

Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje, posetila je Baletsku školu ,,Dimitrije Parlić” i tom prilikom, zajedno sa direktorom škole Miloradom Vukobratovićem, prisustvovala času nastavnice Nataše Todović.

Počela je školska godina, radovi na unutrašnjem delu škole su završeni, ali još uvek se odvijaju radovi na spoljašnjem delu. Do sada su izvršeni molersko-farbarski radovi u dve sale i hodnicima u zgradi osnovne škole i plafoni u salama i hodnicima u srednjoj školi. Takođe, u toku su radovi na pretresanju krova i dela fasade u dvorištu i zameni oluka. U planu su u septembru, ako vremenski uslovi dozvole, i radovi na delu spoljašnje fasade. Radovi su u vrednosti 2.100.000,00 dinara.

Baletska škola ima odeljenja u Pančevu, Zrenjaninu, Alibunaru i Vladimirovcu, ukupno 33 odeljenja sa 286 učenika u osnovnoj i srednjoj školi, 18 dečaka i 268 devojčica. U srednjoj školi postoje tri smera: klasičan balet, narodna igra i savremena igra, dok u osnovnoj ima dva smera: klasičan balet i narodna igra.

Related posts

Zimsko vreme: Pomera se sat, u nedelju se spava sat duže

Zorana Stekovic

Sedam velikih promena koje očekuju svet posle pandemije

Jasmina Petkovic

Stefanović: Bez ijednog incidenta na mitingu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija