19. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Najvažnije Pančevo Vesti

“Spartakus” stigao u dvorište Ekonomske škole

Učenike Ekonomsko – trgovinske škole „Paja Marganović“ na početku školske godine u dvorištu je “dočekala” sprava za vežbanje „Spartakus“. Ova sprava je u Ekonomskoj školi zahvaljujući saradnji sa  Mašinskom školom “Pančevo”, sa ciljem da se obogati sadržaj slobodnih aktivnosti za decu.

Učenici Ekonomsko – trgovinske škole „Paja Marganović“ oduševljeni su „Spartakusom“, spravom za vežbanje koja se od ove godine nalazi u njihovom dvorištu. Kažu da na njemu osim toga što mogu da vežbaju, mogu da sede i da se druže.

Da ekonomija i sport idu zajedno, dokaz je i profesor ekonomske grupe predmeta, Ivan Panajotović, koji svakodnevno vežba. Osim toga on koristi i „Spartakus“ zajedno sa učenicima kada imaju slobodno vreme.

„Spartakus“ je u dvorište  Ekonomske škole stigao zahvaljujući saradnji sa Mašinskom školom Pančevo, čiji su profesori i učenici projektovali i napravili ovu spravu, kaže Nebojša Popovski, direktor Ekonomske škole.

Ekonomska škola i ove godine je popunjena, ima ukupno 7 odeljenja sa 30 učenika. Prema rečima direktora Nebojše Popovskog, primetno je da su se deca uželele škole i da imaju pojačano interesovanje za učenjem. 

Related posts

Delovi Pančeva bez grejanja

Mica Milakov

“Zelenilo” za Petru Đorđević sakupilo skoro 150 hiljada dinara

Mica Milakov

Predsednik Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Milana Živadinovića

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija