19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić: Naša obaveza je snažna, ujedinjena Srbija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da danas moramo da ostanemo ujedinjeni i složni, i ostavimo razlike po strani, jer je snažna i ujedinjena Srbija naša obaveza i nasušna potreba.

Uz video snimak objavljen na instagram profilu “Budućnostsrbije”, Vučić je naveo da samo zajedno, poštujući sve razlike, možemo da obezbedimo dalji ekonomski napredak Srbije. Napisao je i da sve to Srbija ne može sama, potrebna joj je podrška evropskih partnera i svih drugih prijatelja sa kojima smo čuvali odnose uprkos preprekama na koje smo nailazili, dodajući da je, ipak, važnije od svega naše jedinstvo i zajednička ljubav prema Srbiji i njenoj budućnosti. “Zajedno smo sanjali i verovali u naprednu i uspešnu Srbiju, dostojnu svetskog ugleda i poštovanja. Korak po korak, veliki snovi postaju velika dela, a budućnost koju smo nekada samo sanjali, postaje naša sadašnjost”, naveo je Vučić u snimku.

Kako kaže, sada više nego ikada moramo ostati ujedinjeni, poštovati mišljenja drugih i ne dozvoliti da razlike budu prepreka u oblikovanju budućnosti za našu decu i stvaranju boljeg života za sve, u očuvanju dostojanstva i ponosa naše zemlje. “Sada više nego ikada moramo nastaviti da radimo za ono u šta svi verujemo, za snažnu Srbiju koja je pokazala da može biti prva, za otvorenost i mir. Za jedinu zemlju koju nazivamo otadžbinom, a koja od nas sada traži da budemo složni i ostavimo sve razlike po strani”, poručio je predsednik Srbije.

Related posts

Mihajlovićeva: Srbija posvećena zdravstvenoj i ekonomskoj bezbednosti

Vanja Vićentić

Mirović čestitao nacionalni praznik Rusina u Srbiji

Mirjana Popović

Danas skoro 6.000 zaraženih korona virusom

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija