25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Politika Vesti

Skupština grada Pančeva: Više mesta u vrtiću za pančevačke mališane

Na današnjoj sednici Skupštine grada Pančeva odbornici su glasali, između ostalog, za kupovinu vrtića “Zabavnik”. Osim toga, na dnevnom redu, su se našle i tačke u vezi sa radom kulturnih ustanova.

Odbornioci grada Pančeva danas su izglasali predlog da Grad kupi privatni vrtić “Zabavnik” kako bi se u PU “Dečja radost” smanjile liste čekanja. Vrtić će se otplaćivati u naredne tri godine. Kupovinom ovog objekta biće obezbeđeno novih 167 mesta, koja će roditeljima biti na raspolaganju već do kraja meseca, istakao je gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Pred odbornicima se našao i predlog programa otuđenja nepokretne javne svojine grada Pančeva za 2021 godinu.

Odbornici Skupštine grada Pančeva glasati su i za programe rada ustanova kulture na teritoriji grada Pančeva za 2022. godinu s projekcijama za 2023. i 2024. godinu. Takođe su razmatrali i predloge programa rada ustanova kulture iz naseljenih mesta s teritorije Pančeva za 2022. godinu.

Related posts

Opovčani u Plandištu, Sakule domaćin Uljmi

Nikoleta Dragaš

Petković: Zajednica srpskih opština jeste uslov svih uslova ako hoćemo da idemo dalje, a želimo normalizaciju odnosa Beograda i Prištine

Zorana Stekovic

Pančevo dobilo prva tri pametna autobuska stajališta

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija