19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Vakcinacija protiv kovida 19 trećom dozom odvija se po planu, uz veliko interesovanje

Broj obolelih od kovida 19 u Južnobanatskom okrugu se svakog dana povećava. Najviše obolelih je na teritoriji grada Pančeva, u Opštini Alibunar i u Vršcu. Na dnevnom nivou u Južnobanatskom okrugu bude više od 100 pacijenata.

U Južnobanatskom okrugu svakog dana od kovida 19 oboli više od 100 pacijenata. Iako je većina njih sa lakšom kliničkom slikom, dr Ljiljana Lazić, direktorka Zavoda za javno zdravlje Pančevo, napominje da se ta situacija munjevito menja i da je neophodna vakcinacija kako bi se sprečili teži slučajevi.

Vakcinacija protiv kovida 19 trećom dozom odvija se po planu, uz veliko interesovanje. Doktorka Lazić napominje da svih vakcina ima dovoljno, ali da je neophodno da se imunizuju osobe koje to do sada nisu učinile.

Vakinacija i revakcinacija kao i imunizacija trećom dozom protiv kovida 19 obavlja se na vakcinalnom punktu u apoteci ,,Higija“ u Ulici Miloša Obrenovića 2-4. Vakcinalni punkt radi svakog dana i vikendom od 8 do 20 sati.

Related posts

Ministar Vulin: Oluja je zločin

Nikoleta Dragaš

Vučić izjavio saučešće porodici Janketić

Jasmina Petkovic

Povorka žetelaca prodefilovala Vojlovicom

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija