25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovačica Kultura Najvažnije Vesti

Radovi nastali na 52. Likovnoj koloniji „Deliblatskii pesak“ izloženi u Kačarevu

U svečanoj sali MZ Kačarevo otvorena je izložba slika sa 52. Likovne kolonije „Deliblatskii pesak“. Izložba će trajati do 30. septembra.

Radovi nastali na 52. Likovnoj koloniji „Deliblatski pesak“ izloženi su u svečanoj sali MZ u Kačarevu. Ova Likovna kolonija održana je u otežanim uslovima zbog pandemije 2020. godine, ali su se umetnici odazvali i svoje emocije preneli na platno. Veoma je bitno da građani i u manjim sredinama imaju priliku da u svom mestu uživaju u umetnosti, istakao je predsednik Kulturno-prosvetne zajednice Pančeva, Borislav Vranješ.

Direktorka Doma kulture „Bratstvo Jedinstvo“ u Kačarevu, Veronika Kerekeš Stevanovski, izrazila je zadovoljstvo što je zahvaljuući dobroj saradnji sa Kulturno-prosvetnom zajednicom otvorena jedna ovakva izložba u Kačarevu.

Izložba će biti otvorena do 30. septembra. Svi zainteresovani moći će da pogledaju radove radnim danima u periodu  od 9 do 15 sati.

Related posts

Vučić najavio višemilionska ulaganja u “Krušik”

Jelena Obradović

U Starčevu 8. marta Cvetni bazar

Branislava Grčić

Vršački pesnici VAU “ARS” na pesničkim susretima “Orfej na Dunavu”

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija