2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Zbog radova zatvorena Ulica Petra Bojovića

Treća faza asfaltiranja Ulice Dimitrija Tucovića počela je sa prvim školskim danom. Završetak se očekuje za dvadesetak dana, ukoliko budu povoljni meteorološki uslovi. Zbog zatvaranja Ulice vojvode Petra Bojovića biće izmenjen režim saobraćaja na linijama 5a, 6, 14, 25 i 27.

Radovi na trećoj i poslednjoj fazi deonice Dimitrija Tucovića krenuli su prvog septembra. Oni obuhvataju deo od Ulice vojvode Petra Bojovića do raskrsnice Dositejeve ulice i Dr Žarka Fogaraša. U okviru toga predviđeno je da se uradi i zaštita postojeće trase toplovoda u saradnji sa JKP“ Grejanjem. Iz bezbednosnih razloga saobraćajnica će biti kompletno zatvorena u narednih 20 dana, koliko je predviđen rok za izvođenje radova. Urađen je projekat privremenog zatvaranja saobraćajnice i preusmeravanje autobsuskih linija.

Da bi se celokupan posao uspešno priveo kraju bilo je neophodno kontinuirana saradnja više subjekata.

U trećoj fazi kada se zatvara Ulica vojvode Petra Bojovića od Trga Slobode do Ulice dr Žarka Fogaraša, doći će do izmenena sledećim linijama javnog gradskog prevoza:

– 5a MZ Mladost – Centar – Rafinerija

– 6 Centar – Strelište – Vojlovica – Rafinerija

– 14 Kotež 2 – Centar – Rafinerija – Omoljica

– 25 Pančevo – BanatskiBrestovac

– 27 Pančevo – Ivanovo

Vozila neće kretati Trgom Slobode i UlicomVojvode Petra Bojovića, već Ulicom Žarka Zrenjanina i dalje starom trasom. U ovoj fazi radova građani neće moći da koriste autobusko stajalište kod Snežane.

Related posts

Raste interesovanje za tekvondo u Srbiji

Ivana Bogdanovski

Krema za “glatku” kožu po receptu majstora

Jasmina Petkovic

Apel dobrovoljnim davaocima krvi

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija