2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Socijalno ugroženima u Omoljici podeljeni paketi

Grad Pančevo za uslugu Narodne kuhinje opredelio je ove godine 30 miliona dinara. U okviru ove usluge u samom gradu radi Narodna kuhinja, dok se socijalno najugroženijem stanovništu u naseljenim mestima  podele paketi sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu. Zamenica gradonačelnika Dragana Kuprešanin i Milenko Čučković gradski većnik obišli su Omoljicu gde je podeljeno 43 paketa.

Građanima koji imaju mala primanja ili primaju socijalnu pomoć svaka pomoć je dobro došla. Zato su paketi u kojima su osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu, koji se dobijaju svakog meseca od Grada Pančeva značajna pomoć.

Na osnovu odluke o  socijalnoj zaštiti u gradu Pančevu funkcioniše usluga Narodne kuhinje u okviru koje je  i dodela paketa socijalno najugoroženijem stanovništu u naseljenim mestima, kaže Dragana Kuprešanin, zamenica gradonačelnika. Za ovu namenu  grad izdvaja značajna sredstva.

Milenko Čučković, gradski većnik za rad zapošljavanje i socijalnu politku ističe da je u Omoljici podeljeno 43 paketa i da je isto urađeno i u ostalim naseljenim mestima.

Kroz ovu uslugu Grad Pančevo želi da pokaže da vodi odgovornu i ozbiljnu socijalnu politiku i da će  građani imati podršku grada i ubuduće, zaključila je Dragana Kuprešanin.

Related posts

Novi kontejneri kod vršačke Toplane u Sterijinoj

Miroslava Cvejin

Pomoć Srbije stigla u Jermeniju

Jasmina Petkovic

Nastavlja se vakcinacija u Pančevu

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija