21. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić: Mostovi nas spajaju, a putevi vode u bolju budućnost

Predsednik je objavio snimak dela svog izlaganja nakon sastanka sa delegacijom kompanije Šandong Haj-Spid Grupe, koji je održan u subotu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu video snimak koji govori o važnim projektima za našu zemlju.

Naime, Vučić je objavio snimak dela svog izlaganja nakon sastanka sa delegacijom kompanije Šandong Haj-Spid Grupe, koji je održan u subotu.

– Za samo tri godine moći ćete da idete Beograd-Gradište sat vremena ili Beograd-Golubac sat i 15 minuta. Ja mislim da to nikad niko nije sanjao. Spajamo Srbiju sa najlepšim delom Dunava, ali i sa jednim od najlepših delova naše zemlje. Time razvijamo ovaj unutrašnji deo samog Dunavskog koridora i mi ovim gradimo budućnost za požarevački kraj, za ceo Braničevski okrug ali i za ceo Borski okrug – rekao je predsednik i dodao:

  • Dajemo dodatnu garanciju za budućnost gde ćemo moći da dovodimo u Požarevac investitore, ovim podižemo sve naše turističke kapacitete. Mostovi nas spajaju, a putevi vode u bolju budućnost.

Related posts

Vojna bolnica u Petrovaradinu pretvorena u privremenu kovid bolnicu

Katarina Popović

Vučić i Borel razgovarali o dijalogu Beograda i Prištine

Jasmina Petkovic

Počinje Međunarodno finale SIM

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija