29. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Sve spremno za početak škole

Deca će na početku školske godine raditi po redovnom planu i programu, časovi će trajati 45 minuta i neće se menjati učionice, kaže Dragane Krstić, zamenica predsednika Aktiva direktora osnovnih škola Pančevo. Prema njenim rečima Ministarstvo prosvete  dalo je instrukcije i stručna upustva kako treba postupati u obrazovnim ustanovama.

Čas od 45 minuta, cela odeljenja, časovi fizičkog koji podrazumevaju i kolektivne sportove, sve to očekuje decu na početku nove školske godine, kaže Dragana Krstić, direktorka Osnovne škole „Miroslav Antić“.

Učenici i zaposleni moraće da poštuju određene mere, koje su napisane u instrukcijama  Ministarstva prosvete, kao i u stručnim uputstvima, napominje Dragana Krstić. U Osnovnoj školi „Miroslava Antić“ sve je spremno za početak nove školske godine.

Prema rečima Dragane Krstić preporuka Ministarstva je da deca ne menjaju učionice, kako bi se sprečili kontakti, kao i da nastava fizičkog izgleda kao i ranije, sa kolektivnim sportovima.

Related posts

Nedimović sa poljoprivrednicima Alibunara

Jelena Obradović

Krivične prijave zbog trovanja pasa

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić odlučio: Proglašava se vanredno stanje na teritoriji cele Republike Srbije!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija