3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Hronika Srbija Vesti

Ministar Vulin čestitao beogradskoj policiji na brzom i efikasnom rasvetljavanju slučaja otmice u Beogradu

FOTO: mup.gov.rs

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, koji su brzo reagovali i rasvetlili otmicu dvadesetpetogodišnjeg muškarca, pravi primer efikasnog rada i odlučnog delovanja srpske policije.

Ministar je na kolegijumu sa načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem i rukovodiocima Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd naglasio da su rezultati ostvareni u prethodnom periodu kada je reč o borbi protiv kriminala značajni, ali i to da policija mora biti neprestano budna i oprezna, uvek korak ispred kriminalaca.

„U borbi sa organizovanim kriminalom ne može biti zaštićenih, a napadi kojima su izloženi najaktivniji u borbi su očekivani. Mediji u vlasništvu političara pokušaće da našu borbu ismeju, a rezultate umanje. Na nama je da se borimo“, istakao je ministar Vulin.

Naglasio je da je zadatak policije da ulice glavnog grada budu bezbedne i sigurne, a građani svesni da je policija tu za njih, da brine o njima i da neće dozvoliti da se oni koji su se ogrešili o zakon, ma ko bili, slobodno šetaju.

Related posts

Troicki “prelomio”, bez Đerea u Dejvis kupu

Nikola Toadjer

Predsednik Vučić na TV Prva: Imamo problem sa zagađenjem, ali i grotesknu kampanju

Mica Milakov

Predsednik Vučić razgovarao sa Lajčakom o dijalogu Beograda i Prištine

Alba Jovanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija