7. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Zašto ćute iz SNS-a?

“To što Dragan Đilas ne vidi ništa loše u prebijanju Gage Antonijevića od strane Dragana Bjelogrlića, nije ništa čudno. Šta drugo i da kaže nasilnik koji je prebio svog tasta i ženu i sve pred decom. Njemu je prebijanje starca dokaz da pripada eliti.

Ne čudi mene što javnost koju je pohvalio tviter ćuti, mene čudi što ćuti SNS.

Da je Dragana Bjelogrlića udario neki glumac blizak SNS-u, našlo bi se više od jednog ministra i više od jednog poslanika koji bi se oglasili saopštenjem i osudili svako nasilje. Sada ćute, baš kao što ćute kada Vučića optužuju za fašizam, jer je demantovao laž da mu se sin ženi. Vučića ne brane njegovi partijski drugovi, a zabranjeno mu je da se brani sam.

Strah je najveći saveznik siledžija, svi oni koji su došli na vlast preko Vučićevih leđa, a sada razmišljaju da li će ih neko napasti i kakva im je slika u očima lažne elite koja ne prestaje da pljuje po luksemburškim medijima i ne treba da budu deo vlasti.

Neka se izvine za ružnu prošlost i neka još jednom promene stranu, ako bi ih iko i poželeo u svojim redovima. Fašizam menja svoje oblike, ali zlo ostaje isto, od spaljivanja knjiga do cenzure na tviteru, od napada na skupštinu do prebijanja starca”, izjavio je predsednik Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Related posts

Predsednik Vučić ugostiće u oproštajnu posetu ambasadora Alžra

Ivana Bogdanovski

Predizborni film platili tajkuni, odgovor još veći rad za Srbiju

Zorana Stekovic

Gradonačelnica Vršca ponovo Dragana Mitrović, izabrani i novi većnici

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija