22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Škole se pripremaju za prijem učenika u školske klupe

Škole se polako pripremaju za prijem učenika u školske klupe. U Osnovnu  školu „Đura Jakšić“ krenuće ukupno 367 đaka, od čega je 54 prvaka, za koje će biti orgnaizovan tradicionalan prijam u školi. Prema rečima Radeta Barjaktarovića, direktora škole, prema poslednjim informacijama  deca će 1. septembra krenuti normalno u školu.

Škole se uveliko glancaju, sređuju, raspređuju se udžbenici i čekaju se đaci da zauzmu svoja mesta u školskim klupama. Kao i u svakoj školi, uzbuđenje je pred početak školske godine je veliko. U Đurinoj spremno će dočekati svoje učenike, a kako kaže Rade Bajrkatarović, direktor škole, prema poslednjim informacija, školska godina će početi normalno.

Tradicinlano, u Đurinoj školi sprema se svečani prijem za đake prvake. Osim toga i svi učenici koji kreću u peti razred imaće priliku da upoznavanje svoje buduće nastavnike.

U Đurinu škole ove godine krenuće 367 učenika, od toga 54 prvaka,  što je prema Barjatarovićevim rečima 15 dece više nego prošle godine.  Pored redovne nastave u ovoj pančevačkoj školi nastaviće se i sa obrazovanjem odraslih osoba.

Related posts

Vršac: Završeno asfaltiranje Panonske ulice

Nikoleta Dragaš

Podsticaji za poljoprivrednike

Nikoleta Dragaš

Večeras stiže velika pošiljka pomoći iz Kine

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija