30. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Ministar Vulin i general armije Šugajev o nastavku saradnje u oblasti bezbednosti

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas u parku Patriot kod Moskve, sa direktorom Federalne službe za vojno-tehničku saradnju generalom armije Dmitrijem Šugajevim sa kojim je razgovarao o nastavku saradnje dve zemlje u oblasti bezbednosti.

Ministar Vulin i general armije Šugajev naglasili su strateško partnerstvo između dve države, koje gaje tradicionalne prijateljske i bratske odnose koji su okrenuti ka budućnosti, a posebno su  istakli međusobno poštovanje koje jedan prema drugom gaje predsednici Republike Srbije i Ruske Federacije Aleksandar Vučić i Vladimir Putin.

Ruska Federacija, kako je istakao general armije Šugajev, naročito poštuje politiku samostalnosti i nezavisnosti koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

General armije Šugajev se zahvalio ministru Vulinu na dosadašnjoj saradnji i projektima čija je realizacija u toku, a koji su započeti u vreme kada je on bio ministar odbrane Srbije.

Related posts

Premijerka Ana Brnabić Kovid propusnice za kafiće, noćne klubove…

Katarina Popović

Zahvaljujući državnoj politici položaj Roma znatno bolji

Jasmina Petkovic

Vučić sa ambasadorima Višegradske grupe

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija