25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Hronika Južni Banat Najvažnije Vesti

BIZARNA NEZGODA KOD BANATSKOG NOVOG SELA: Prevrnuo se džip, pčele izujedale vozača, lekare i policajce

U subotu oko 11 sati na izlasku iz Banatskog Novog Sela prema Vladimirovcu se prevrnuo džip sa prikolicom u kojoj su se nalazile košnice sa pčelama, koje su potom izletele i izujedale vozača, ali i policajce i lekare Hitne pomoći koji su pokušali da mu pomognu.

Kako mediji prenose, slučajni prolaznici su zaustavili vozila i prišli džipu koji se prevrnuo da bi pomogli vozaču u nevolji, ali ih je tada napao roj pčela. 

– Išao sam tim putem i odmah potrčao da vidim sta se dešava, a za mnom su krenuli i ostali učesnici u saobraćaju. Najednom sam shvatio da me pčele ubadaju. Bile su neumoljive! Nisam znao šta me je snašlo i otkud one, ali sam potom ugledao prevrnute košnice i sve mi je bilo jasno. Video sam i vozača džipa kako maše rukama pokušavajući da se odbrani – rekao je očevidac drame.

Ubrzo su pristigle i ekipe policije i Hitne pomoći, koji su takođe pokušali da podmognu vozaču džipa, ali su pčele počele i njih da ujedaju. 

– Pčele su, naravno, počele i njih da ubadaju, pa su morali nakratko da se povuku. Održavali su komunikaciju s vozačem i utvrdili su da je on dobro. Izgledalo je kao da je drama trajala čitavu večnost. Tako nešto nisam nikad u životu video. Oko 1.000 pčela leti oko vas i ubada vas. Srećom, počele su da se smiruju i nisu više bile tako agresivne, pa su lekari i policajci uspeli da dođu do vozača i izvuku ga iz vozila – objašnjava očevidac.

Niko nije ozbiljno povređen.

– Drago mi je da smo svi prošli dobro. Doduše, morao sam da odem u najbližu apoteku i kupim lekove zbog uboda. Povrede imaju i policajci i lekari, ali su svi dobro – kaže on.

Related posts

Vučić sa premijerima Grčke, Bugarske i Rumunije o koronavirusu i OTVARANJU GRANICA između četiri zemlje

Nikoleta Dragaš

“Želju” očekuje duel protiv “Mačve”

Ivana Bogdanovski

Otac američkog ambasadora Godfrija preminuo od kovida

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija