18. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Bela Crkva Društvo Sport Vesti

Više od 16 miliona dinara za sportski budžet u Beloj Crkvi

Na Gradskom stadionu u Beloj Crkvi okupili su se predstavnici svih fudbalskih klubova sa teritorije opštine i tom prilikom predsednica opštine Violeta Simić uručila im je fudbalske lopte koje su nabavljene uz pomoć Fudbalskog saveza opštine.

Mališani Fubalske škole “Inviktus” iz Bele Crkve imali su trening i veliki broj dečaka i devojčica ove škole su pokazali da je budućnost fudbala u ovoj opštini na dobrom putu. Oni su i pomagali predsednici opštine prilikom uručenja donacije fudbalskim klubovima.

Predsednik Fudbalskog saveza opštine Bela Crkva, Darko Ostojić istakao je značaj ove donacije za svih deset fudbalskih klubova. On se zahvalio lokalnoj samopuravi i predsednici opštine uručivši joj poklon – dres sa brojem jedan.

Lokalna samouprava je ove godine za sport izdvojila značajna sredstva, sportski budžet je iznosio preko 16 miliona dinara za fukcionisanje svih sportskih klubova sa teritorije opštine Bela Crkva.

Brojnost, posvećenost i entuzijazam mališana Fudbalske škole Inviktus i njihovih trenera, uverenje je da uz pažnju, trud i zalaganja nadležnih u Beloj Crkvi stasuju sportske nade za buduće uspehe fudbalskih klubova.

Related posts

Vaterpolisti Srbije pobedili Italiju za polufinale

Vanja Vićentić

VUČIĆ KOMŠIĆU: Za sve građane BiH isti uslovi za ulazak u Srbiju!

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić u Vrelu: Srbija bez dece ne postoji, nemamo kome da ostavimo ono što smo gradili

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija