16. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Nega kose tokom leta

Naša kosa dosta trpi tokom leta, zbog visokih temperatura, dugog izlaganja sunčevim zracima,  i kupanja u morskoj vodi i  bazenima. Zato se savetuje da se tokom leta obrati posebna pažnja na negu kose, kako bi ostala zdrava i lepa.

Sunce, slana morska voda, hlorisna voda u bazenima loše utiče na našu kosu  tokom leta. Branko Putić, frizer savetuje da  pre svakog odlaska na letovanje posetimo svog frizera. Za kvalitetnu negu kose treba koristiti dobre i proverene preparate, redovno je šišati, koristiti dobru masku, ali i ići kod proverenog frizera.

Pravilna nega kose tokom leta, pored upotrebe odgovarajućih proizvoda, podrazumeva i negu organizma iznutra, kao i redovno i kvalitetno spavanje. Neophodna je redovna hidratacija, zdrava i lagana ishrana i umerena fizička aktivnost. To  su preduslovi za blistavu kožu i rast zdrave kose, koja će spremno dočekati jesen, kažu frizeri.

Related posts

Sedma pobeda Dušana Borkovića, trijumf ga deli od ulaska u istoriju

Jasmina Petkovic

Totalna dominacija Zdravkovića u Pazovi

Jasmina Petkovic

60. Veliki festival folklora Rumuna iz Vojvodine

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija