19. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Udruženje žena “Crepajke” proslavilo peti rođendan

Povodom petog rođendana, Udruženje žena “Crepajke” organizovale su proslavu. Gošće su im bile žene iz devet udruženja, koje su donele razne domaće starinske kolače.  

Žene iz Udruženja žena “Crepajke” su za samo 5 godina postigle mnogo uspeha. Kako bi proslavile rođendan, “Crepajke” su u goste pozvale žene iz drugih udruženja. Sve su saglasne u tome da su im ovakva druženja nedostajala i da su srećne što je trenutna situacija sa pandemijom dozvolila da se ponovo okupe.

Verica Tekijaški, predsednica Udruženja žena “Crepajke”, kaže da joj je posebno zadovoljstvo što se mnogo žena odazvalo njihovom pozivu i ulepšalo im ovaj važan datum.

“Crepajke” su nagrade najčešće osvajale za starinske kolače. Verica Tekijaški kaže da su oni jednostavni za pripremu, dugotrajni i vrlo ukusni. Mogu da se pohvale i velikim brojem diploma i zahvalnica za učešće na čak 186 manifestacija.

Related posts

Novoseljanke ,,U susret Osmom martu“

Vanja Vićentić

Majstorica večitih za finale ABA lige i nastavak puta ka Evroligi

Nikoleta Dragaš

Uspešna godina za C&A

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija