16. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Nismo se uplašili pretnji Vuka Jeremića, a još manje predsednik Vučić

“Pošto nije uspeo da linčuje i povredi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vuk Jeremić preti nasilnom smenom vlasti, zatvorima i koljačima, mesarima, svojim partnerima, koje su Vučić i Vulin strpali u zatvor i sklonili sa naših ulica. 
Nismo se uplašili pretnji Vuka Jeremića, a još manje predsednik Vučić. Dobro je da je histerični Jeremić još jednom podsetio narod kako bi se u Srbiji živelo pod njima i kako bi u praksi izgledao revanšizam u kojem pravdu dele dokazane lopovčine, izdajice i siledžije koje vređaju i tuku žene. 
Da su u prilici, svetili bi se svakom građaninu ove zemlje koji podržava politiku predsednika Aleksandra Vučića. 
Ako neko treba da odgovara za nešto, to je upravo Jeremić koji je direktno pomogao Šiptarima da proglase jednostranu nezavisnost Kosova, a treba i da objasni svoje veze sa svetskom lopužom Patrikom Hoom koji mu je uplaćivao milione, a treba i da objasni za šta je primao desetine hiljada evra od katarske ambasade. 
Aleksandra Vučića voli srpski narod, a Jeremića šiptarski separatisti, svakom po zasluzi”, odgovorili su u Pokretu socijalista predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću koji je izneo laži i pretnje na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Related posts

Eksplozija auta u centru

Mica Milakov

Brnabić: Vlada sredinom oktobra, možda nećemo ni imati pad BDP

Aleksandra Miloševska

Vučić sutra s Fabricijem

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija