2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Vulin: Srpska policija spremna da se bori i sa najsurovijim kriminalnim grupama

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su srpski organi gonjenja, čija je isključiva zasluga za razbijanje kriminalnog klana Belivuk – Miljković, pokazali da su spremni da se obračunaju i sa najsurovijim kriminalnim grupama i da on, kao ministar unutrašnjih poslova, neće dozvoliti da bilo ko omalovažava rad ovih profesionalaca. 

Ministar Vulin je na kolegijumu sa  rukovodiocima Uprave kriminalističke policije poručio da u borbi protiv kriminala imaju bezrezervnu podršku državnog rukovodstva na čelu sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i da u borbi protiv kriminala niko nije zaštićen.  

„Rizikujući sopstvene živote, vi ste se obračunali sa kriminalnom grupom Belivuk- Miljković i oslobodili Srbiju od tog zla. Danas neki pokušavaju na razne načine da omalovaže vaš rad i pripišu ga strancima iako i sami znaju koliki nivo profesionalizma posedujete i da je razbijanje ove grupe samo vaša zasluga“, rekao je ministar Vulin. 

Ministar je ponovio da je kriminalna grupa Belivuk-Miljković uhapšena isključivo na osnovu rada srpske policije, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal i da FBI sa tim nije imao nikakve veze. 

Ocenio je da nekima u zemlji i regionu očigledno smeta hapšenje ovih ubica i krvoloka i da stoga, uplićući se iz dana u dan u neistine i laži, napadaju njega i predsednika Aleksandra Vučića, kao nosioca borbe protiv kriminala.

Related posts

NIS ulaže 114,5 miliona dinara u bezbednost i digitalizaciju u školama

Nikoleta Dragaš

Otvorena izložba naivnih slikara u Debeljači

Vanja Vićentić

Ankete za građane povodom izrade Plana razvoja grada Pančeva

Miroslava Cvejin

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija