28. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

PS: Kada će mediji da prestanu da targetiraju Vučića i Vulina?!

“Kao što smo više puta rekli, Aleksandru Vučiću i Aleksandru Vulinu nije dozvoljeno da se brane i samo protiv njih je uvek sve dozvoljeno, a ako se, ipak, drznu da nekada odgovore istinom na laži i na uvrede, postaju proganjani od raznih udruženja poput UNS-a, NUNS-a, Reportera bez granica, civilnog sektora i stranaca.Tako je i sada članu NUNS-a dozvoljena svaka laž, a Aleksandru Vulinu nije dozvoljeno da kaže istinu. 
NUNS nikada nije reagovao kada su njihove kolege sa Pinka, Studia B, Informera tučene, vređane, maltretirane i to samo zato što su postavljale pitanja Đilasu, Jeremiću i Obradoviću koja im nisu bila po volji. Nikada se NUNS nije oglasio kada Đilas vređa novinare Pinka i Informera na svojim konferencijama za štampu, ali kada Aleksandar Vulin izrekne istinu o nekom članu NUNS-a, e, onda se to tumači kao napad i vršenje pritiska na medije. 
Kada će određeni mediji da prestanu da targetiraju Vučića i Vulina i njihove porodice? 
Danima i nedeljama slušamo najgnusnije laži o Vučiću i Vulinu, čitamo kako ih mediji bliski Đilasu povezuju sa koljačima i mesarima, a oni po NUNS-u ne smeju, čak ni da odgovore na te grozote. 
Izgleda da se Đilasov kredit još nije otplatio, a to što će NUNS da Vulina tuži strancima, to nije ništa novo, odavno je to jedno nezavisno udruženje, ali nezavisno od svoje države. 
Mi poštujemo novinarsku profesiju, i zaista je šteta što NUNS odavno ne nastupa kao novinarsko udruženje”, odgovorili su u Pokretu socijalista povodom napada NUNS-a na njihovog lidera Aleksandra Vulina.

Related posts

“Dizelka” punom parom

Mica Milakov

Servisne informacije za 3. oktobar

Katarina Popović

Mali: Usvojen pravni okvir,od ponedeljka privredi olakšice

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija