22. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Ministar Vulin: Ministarstvo i Nezavisni sindikat policije na istom zadatku

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa predsedavajućim Predsedništva Nezavisnog sindikata policije Veselinom Nikolićem o poboljšanju uslova rada policijskih službenika i aktuelnim pitanjima iz nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ministar Vulin je istakao da će se nastaviti dalji rad na poboljšanju uslova rada kroz nabavku opreme, vozila, uniformi, kao i renoviranje i adaptaciju objekata i zgrada policijskih stanica.

Na sastanku je dogovoren dalji nastavak saradnje po pitanju socijalno-ekonomskog položaja zaposlenih kroz socijalni dijalog i međusobno uvažavanje.

„Državno rukovodstvo, na čelu sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem, ceni i poštuje rad, napore i požrtvovanost policijskih službenika koji se bore za bezbednost naših građana i trude da osiguraju mirnu budućnost našoj deci. Mi činimo sve kako bismo ojačali materijalni položaj policije, ne samo kroz povećanje plata, već i kroz rešavanje njihovog stambenog pitanja putem stanogradnje za pripadnike snaga bezbednosti, ali i kroz druge vidove nagrađivanja i podršku kojom želimo da im izrazimo zahvalnost za sve što čine za narod i državu. Drago mi je da u ovom poslu imamo i podršku sindikata“, poručio je ministar Vulin.

Nikolić se zahvalio ministru Vulinu na razumevanju i radu na jačanju i poboljšanju uslova rada i materijalnog položaja pripadnika Ministarstva.

Nezavisni sindikat policije pružio je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu u borbi protiv kriminala.

„Ovu priliku koristim da podržim predsednika i ministra u borbi protiv kriminala. Duboko se zalažem da očistimo naše redove i da među nama više ne budu oni koji to ne zaslužuju”, kazao je Nikolić.

Sastanku je prisustvovao i pomoćnik ministra-načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić, koji je istakao da su sindikati partneri i prijatelji Ministarstva i da je ubeđen da će se zajedničkim naporom i zalaganjem poboljšati uslovi rada svih pripadnika što je osnovni cilj i zadatak.

Related posts

Krizni štab: Škola kreće 1. septembra, časovi traju 45 minuta

Mirjana Popović

Umetnici iz regiona na Bijenalu umetnosti

Jasmina Petkovic

Grad poklonio tablet računare najboljim učenicima i studentima

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija