3. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Ministar Vulin: FBI nije učestvovao u razbijanju bande Belivuk-Miljković, neću dozvoliti da se srpska policija potcenjuje

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd i tom prilikom čestitao svim pripadnicima beogradske policije na tome što su učestvovali u razbijanju zločinačkog klana Belivuk-Miljković. 

Naglasio je da je hapšenje ove kriminalne grupe isključivo rezultat rada srpskih organa gonjenja, policije, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal i da u razbijanju ove grupe nije učestvovao ni FBI niti bilo koja druga strana. 

„Čestitam srpskim pripadnicima policije koji su razbili klan Belivuk-Miljković.

FBI nije učestvovao u razbijanju ove bande i neću dozvoliti da se rad srpske policije potcenjuje. Srbija vam je sa pravom zahvalna”, poručio je ministar Vulin.

Kolegijumu je prisustvovao i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić koji se takođe zahvalio svim pripadnicima beogradske policije na hrabrosti koju su pokazali prilikom razbijanja klana Belivuk-Miljković.

Foto: tanjug

Related posts

Predsednik Vučić: Organizovano i solidarno da se izborimo s izazovom „korona“

Branislava Grčić

Vučić nakon obilaska Centra za robotiku: Verujem da ćemo biti jedna od najuspešnijih zemalja u digitalnoj sferi

Nikoleta Dragaš

Povećan broj novozaraženih u Južnom Banatu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija