22. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Kultura Najvažnije Vesti

Održana likovna kolonija u Ivanovu

U Ivanovu je u nedelju 1. avgusta održana treća po redu likovna kolonija. Ona je ove godine okupila umetnike iz Pančeva, čija će dela biti izložena u holu Doma kulture u Ivanovu. Tim povodom danas je organizovan izlet katamaranom „Panuka“ do Grocke.

Deset umetnika iz Pančeva  učestovalo je ove godine na likovnoj koloniji u Ivanovu. Učesnici kažu da nose prijatna iskustva sa ovog događaja i veruju da će i naredne godine ponovo biti u prilici da borave u ovom banatskom mestu.

Marko Guran, direktor Doma kulture Ivanovo, koji je zajedno sa Art klubom „Dukat“ organizovao koloniju kaže da je zadovoljan odzivom umetnika.

Umetnici su nedelju proveli slikajući, a u ponedeljak su, zahvaljujući Turističkoj organizaciji Pančevo, imali izlet do Grocke.  Kažu da im je vožnja prijala jer su plovili katamarenom „Panuka“.

U Ivanovu se pripremaju za nove događaje koji će biti organizovani  u avgustu. Već 13. i 14. se obelažava seoska slava, dok je za 15. avgust planiran 14. Salon umetničke fotografije.

Related posts

U pančevačkoj bolnici 91 pacijent

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić predao Zaevu vakcine koje Srbija donira Severnoj Makedoniji

Zorana Stekovic

PROUNS: Da li je cev oružja uperena prema predsedniku Srbije, sloboda medija?

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija