25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Lekari napominju da nagle promene vremena nisu uvek prijatne

Tokom vikenda, u Službi hitne medicinske pomoći obavljen je uobičajen broj pregleda, kaže doktorka Milomirka Dimitrijević. Pomoć su uglavnom tražili  Pančevci koji su se žalili na bolove u grudima i nesvesticu. Ona ističe da promena vremena svima prija, ali da hroničarim treba više vremena da se na njih priviknu.

Tokom proteklog vikenda  bilo je relativno mirno, pa lekari i tehničari pančevačke Hitne pomoći nisu imali mnogo posla. U proseku je to između 30 i 50 ambulatnih pregleda, kaže doktorka Milomirka Dimitrijević.

Pančevci su se tokom prethodnog perioda najviše žalili na bolove u grudima, ali i na nesvesticu.

Dugo očekivano osveženje je stiglo i tempratura je pala za oko 10 stepeni. Ipak nagle promene  vremena nisu uvek prijatne, ističe doktorka Dimitrijević.

Još jednom apeluju iz pančevačke Službe hitne medicinske pomoći na sve one kojima je neophodan lekar da se pre svega jave svom izabranom, a hroničnim bolesnicima da redovno uzimaju prepisanu terapiju.

Related posts

Odobrena sredstva za dodatnih 30.000 turističkih vaučera

Ivana Bogdanovski

Grupa demonstranata napala Skupštinu, nakon okršaja policija ih rasterala, muškarac na platou ranjen nožem

Jasmina Petkovic

Položen kamen temeljac za fabriku kineske vakcine! Vučić: Važna stvar za budućnost Srbije

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija