22. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Tradicionalna žurka za najmlađe u centru Dolova

Na centralnom trgu u Dolovu već četvrtu godinu, preko leta, se organizuju žurke za najmlađe. Svakog vikenda mališani su u prilici da uživaju u raznim dešavanjima koje je organizovala Mesna zajednica Dolovo.

Pipi duga čarapa, Indijanci, policajci, vile, betman, bubamare i drugi likovi iz crtanih i dečjih filmova ovog vikenda ulepšali su i uveseljavaju prisutne na centralnom trgu u Dolovu.

Ovo je nezaobilazna praksa ljudi iz Mesne zajednice, koji svake godine priređuju iznenađenja za mališane iz ovog mesta. Deci se najviše dopada druženje i to što mogu da razvoju maštu.

Da su aktivnosti poput ovih dobre za decu i popoluarne među njima pokazatelj je posećenost, koja je iz godine u godinu sve veća. Ovo je prvi put da se organizuje maskenbal, koji je, kako kaže Miljana Caran, direktorka JKP „Dolovi“ protekao uspešno. Mnogo lepih i kreativnih maski mogle su se videti u centru Dolova, a događaj je privukao i starije sugrađane.

Da su mnoge aktivnosti usmerene ka deci i da je Dolovo mesto koje zaista brine o najmlađima vidi se na osnovu planova koji će uskoro biti realizovani. 

Svako dete dobilo je diplomu, a bili su pripremljeni i slatkiš i sokići, kako bi deca mogla upotpunosti da uživaju.

Related posts

Lajović u četvrfinalu Hamburga

Mirjana Popović

INTERVJU: Željko Sušec, poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke

Nikoleta Dragaš

Udovičić: Da humanost ne bude samo reč, već delo svakog od nas!

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija