9. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Naš predsednik može na poligraf uvek, a kada će Đilas na poligraf?

“Iako ubice koje se brane od sigurne doživotne robije ne zaslužuju da budu posmatrane ni kao heroji, ni kao uzori istine, naš predsednik je javno ponudio da bude ispitan na poligrafu o svemu što su izjavili Belivuk i Miljković i tu nema iznenađenja. Nije iznenađenje ni da ubice lažu, baš kao što nije iznenađenje da Đilas i njegovi zaposleni više veruju ubicama nego predsedniku države i ministru policije. A, posebno nije iznenađenje da Đilas ne nudi da tužilaštvo ispita njega zbog sakrivenih para na Mauricijusu, stotina miliona evra koje je zaradio dok je bio vlast ili da pred kamerama na poligrafu odgovori na pitanje u vezi sa prebijanjem njegovog šezdesetogodišnjeg tasta, tašte i bivše žene.

Možda bi Marinika mogla da objasni zašto je narko-diler sa kojim je bila u svakoj partiji i sa kojim deli puno zajedničke intime, baš nju označio kao nekog kome je mimo zakona dodeljivala pokrajinske pare i od koga je tražila da iseljava novinara ih Pančeva. Osim reči uplašenih ubica, nema ni jednog dokaza da su ikada i videlii Aleksandra Vulina, a o Đilasu postoje i izjave svedoka koje je prebio i istrage koje se vode, postoje i Marinikine prepiske sa narko-dilerom i Đilasove fotografije sa više osuđenih narko-dilera u prvim redovima na stranačkim skupovima. Nije, dakle, pitanje da li je naš predsednik spreman da se odazove svakom pozivu tužilaštva, već zašto tužilaštvo još nije saslušalo ni Mariniku, ni Đilasa”, odgovorili su iz Pokreta socijalista Stranci slobode i pravde na laži i uvrede koje su izneli na račun Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina.

Related posts

Ministar i predsednik PS-a Vulin: Koliko budemo jaki, toliko ćemo biti slobodni

Katarina Popović

Predsednik Vučić: Podrška prijateljskom narodu Italije

Jasmina Petkovic

Organizovana radionica veza na kačarevačkom jezeru

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija