22. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Srbija Vesti

Ministar Vulin: Belivuka, Miljkovića i Đilasa spaja mržnja prema Vučiću i Vulinu

„Sve što kaže Belivuk to ponovi Đilas. Svaka Belivukova rečenica bude objavljena u Đilasovim medijima, a i podržana od njega. Sve što Belivuk i Miljković izgovore, Đilas potpiše. Predmet Đilasove mržnje su Vučić i Vulin, zato tako glasno i iskreno podržava Miljkovića i Belivuka, i njima su predmet mržnje Vučić i Vulin, to ih ujedinjuje.

A mrze nas iz istih razloga, Vučić i ja se uspešno borimo protiv mafije, to nam ni Belivuk, ni Đilas neće oprostiti.

Pre nego je čuo da Belivuk i Miljković napadaju samo Vučića i mene i Đilas je napadao mnoge druge. Od kako je dobio Belivukovo i Miljkovićevo uputstvo, ponavlja samo naša imena. Zna Đilas da je važno da bude sinhronizovan sa saveznicima. Onaj ko prebije ženu i tasta, zna da okrivljeni može da laže, ali ne zna da koliko god pokušavao od mene i predsednika Vučića da napravi kriminalca, dokazujući to izjavama ubica, neće uspeti da laž pretvori u istinu. Đilas istinu neće sakriti, kao što nije uspeo da sakrije ni pare na Mauricijusu“, odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin lideru SSP-a Draganu Đilasu, koji je izneo niz laži i uvreda na račun predsednika Vučića i njega.

Related posts

Nedeljni doručak solidarnosti

Nikoleta Dragaš

SVEČANA AKADEMIJA U CENTRU SAVA: Vučić i Medvedev ušli uz ovacije!

Mica Milakov

Predsednik Vučić je rekao da se nada da će srpsko-britanski odnosi dostići nivo istinskog partnerstva.

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija